14 mei 2018

WINNAARS GROTE PRIJS 2018

Na acht spannende maanden zijn de winnaars van de Grote Prijs van Nederland bekend! In Paradiso en de Melkweg gaven de 12 finalisten in de categorie hiphop, singer-songwriter en bands/electronics echt alles om de jury te overtuigen. Uiteindelijk winnen respectievelijk Rey Tranquilo, Glenn Foreman en Amartey de finale van de Grote Prijs. Rey springt er met zijn authentieke energie er ver bovenuit volgens de jury. Glenn heeft een  natuurlijke performance skill  en Amartey wint met zijn liveact dat staat als een huis. De publieksfavorieten zijn Auraphilly(HH),  Laura Sjin (SSW) en Foxlane (BA/E). 

Uit de honderden aanmeldingen selecteerde de jury in september per genre 20 deelnemers. Zes deelnemers, per genre, wisten één van de schaarse finale plekken te winnen.

Juryvoorzitter Erroll Antonie over Glenn Foreman: ” Glenn is een geboren performer en zijn creativiteit is zijn grootste kwaliteit. Er ligt een wereld voor hem open!

Amartey wint de bands/electronics finale. De jury zegt: “Amartey brengt een energieke liveshow en hij is klaar voor het grote werk!

Rey Tranquilo is de grote winnaar in de categorie hiphop. ” Rey Tranquilo is gedurende de competitie en het coachingstraject met stappen voorruit gegaan. En is klaar om zijn verhaal naar buiten te brengen.” Jury voorzitter Gaetan van Sande.

Publieksfavorieten zijn Auraphilly(HH),  Laura Sjin (SSW) en Foxlane (BA/E).

De winnaars winnen o.a. een werkbudget van € 3000 en tailor-made na-traject met een Grote Prijs manager, optredens, studiotijd in de Wisseloord Studio’s en vele andere tools om te groeien als artiest.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun deelname! Glenn, Laura, Rey, Auraphilly, Amartey en Foxlane gefeliciteerd met jullie winst!

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

FINALISTEN BEKEND!

Dit zijn de halve finalisten van GPNL

GPNL & POPnl

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND: START AANMELDPERIODE

GP & Hedon Academy organiseren Masterclass

Op gesprek bij: Juryvoorzitter Gaétan van de Sande

Grote Prijs Masterclass met Hef & Yung Nnelg

GPNL Bootcamp #1 report met Charisa Talks

De Kwart finalisten van de competitie zijn bekend!

Fotoverslag: GP 2017/2018 Bootcamp #1

Grote Prijs zoekt een communicatie talent

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND TOONT NIEUWE GEZICHT

Bekijk alle nieuwsitems