20 mei 2019

Winnaars Grote Prijs 2019

Spanning en sensatie tijdens de finales van de 34e editie van de Grote Prijs!
Na vijf spannende maanden zijn de winnaars van de Grote Prijs van Nederland bekend! In Paradiso en de Melkweg gaven de 18 finalisten in de categorie Hiphop, Singer-songwriter en Bands/electronics echt alles om de jury te overtuigen. Uiteindelijk winnen respectievelijk JuliusRhymz, KEES & WIES de finale van de Grote Prijs. De publieksfavorieten zijn LIL MG (HH), Jade Praize & Fusus (BA/E). De Frontman van de band Molino was volgens de jury de beste muzikant en won daarmee de Grolsch Grootste Muzikantprijs.

Winnaar Singer-Songwriter KEES

Anders dan voorgaande jaren was het dit jaar niet enkel de jury die de selectie bepaalde. Naast de jury selecteerde afgevaardigden van POPnl ook een aantal acts. Elke provincie mocht één act selecteren die automatisch in de halve finale staat. Lees hier meer over de fijne samenwerking met POPnl.

Winnaar Bands/Electronics WIES

Uit de honderden aanmeldingen streden er tijdens de halve finale per categorie 21 acts voor die oh zo gewilde finaleplek. Voor drie dagen nam de Grote Prijs de Q-factory over en selecteerde de jury en het publiek de zes finalisten. Tijdens de finale gooide de artiesten alles uit de kast. Bij SSW in de Paradiso wat het fijn en intiem. In de avond alleen maar goede vibes en ging het dak van de Melkweg eraf. De beats pompte in de MAX bij Hiphop en de gitaren scheurde door merg en been bij Bands/electronics in de Oude Zaal.

De winnaars winnen o.a. een werkbudget van €2.500, optredens, studiotijd in de Wisseloord Studio’s en vele andere tools om te groeien als artiest. Anders dan voorgaande jaren krijgen alle zes de finalisten een natraject. Er volgt nog een bootcamp en elke finalist krijgt 1-op-1 coaching door zijn/haar Grote Prijs Manager. Klik hier hier een overzicht wat de winnaars aan prijzen winnen.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun deelname en wie weet tot volgend jaar!

Winnaar Hiphop JuliusRhymz

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

FINALISTEN BEKEND!

Dit zijn de halve finalisten van GPNL

GPNL & POPnl

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND: START AANMELDPERIODE

GP & Hedon Academy organiseren Masterclass

Op gesprek bij: Juryvoorzitter Gaétan van de Sande

Grote Prijs Masterclass met Hef & Yung Nnelg

GPNL Bootcamp #1 report met Charisa Talks

De Kwart finalisten van de competitie zijn bekend!

Fotoverslag: GP 2017/2018 Bootcamp #1

Grote Prijs zoekt een communicatie talent

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND TOONT NIEUWE GEZICHT

Bekijk alle nieuwsitems