Het Talent Programma is een tailormade ontwikkeltraject, dat is afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Parallel aan de competitie word je door een team van experts geholpen met het behalen van gestelde doelen. Het programma bestaat uit drie coachingbootcamps en deelnemers hebben daarnaast nog verschillende andere contactmomenten met coaches. Door middel van een aantal intensieve bootcamps, gesprekken en live-sessies werk je o.a. aan de planning van je muziekcarrière, netwerk, promotie, liveshow en repertoire.

Alle finalisten worden gekoppeld aan een Grote Prijs-manager die in opdracht van de Grote Prijs belangeloos artiesten adviseert en helpt om doelen te bereiken. Zij stomen de finalisten klaar voor de finale maar daar houdt het niet mee op. Na de finale volgt er nog een bootcamp en gaan de managers intensief samenwerken met de finalisten.

We zijn momenteel druk bezig met het zoeken naar managers voor de 34e editie van de Grote Prijs. Bekijk hieronder de Grote Prijs managers van vorige editie:

Managers

Manager: Bands/electronics

Jaco van der Waal

Manager: Hiphop

Kesh

Manager: Singer-songwriter

Jeroen Blokker

Manager: Singer-songwriter

Dennis van Leeuwen

Manager: Hiphop

Pierette Goossens

Manager: Bands/electronics

Aram Haagsman