Inschrijven

Algemene gegevens
Sociale media
De act
Geluidsopname

Upload hieronder minimaal 1 en maximaal 3 tracks (max 8MB). Mochten de bestanden die je wilt uploaden te groot zijn om via deze website aan te bieden, mail ze naar info@grap.net

Versturen van het formulier duurt mogelijk iets langer afhankelijk van de grootte van de foto, bio en audio bestanden.

Ook de Grote Prijs van Nederland ontkomt niet aan de gevolgen van het Coronavirus. In navolging van het kabinetsbeleid hebben we de geplande halve finales op 15, 16, 22 en 24 april en de finale op 23 mei geannuleerd. We kijken in samenwerking met de podia en partners naar vervangende data later dit jaar. In de tussentijd blijft het mogelijk om je in te schrijven voor de Grote Prijs van Nederland 2020. Hou onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws en updates.


Wedstrijdverloop

De deelnemers uit de open inschrijving worden door een deskundige vakjury uit de muziekindustrie beoordeeld en geselecteerd. Uit alle inschrijvingen gaan 28 acts door naar de vier halve finales verspreid door Nederland. Per halve finale wordt door een vakjury één winnaar aangewezen, die verzekerd is van een plek in de finale. Daarnaast wijst de jury na de laatste voorronde nog drie acts aan door middel van een wildcard. De laatste finalist wordt gekozen door het publiek. Ten slotte strijden 8 finalisten om de titel ‘beste live act van Nederland’.