GROTE PRIJS MASTERCLASS MET DI-RECT & PACESHIFTERS

Thema:  Hey! Ho ! Let’s GO!!!!!!
Datum: 6 Maart 2018
Curatoren: Bas van Wageningen, Seb Dokman
Andere sprekers: Tim van der Zalm, Erik Delobel
Host: Lucky Fonz III
DJ: TBA

In samenwerking met het Hedon Zwolle Productiehuis organiseert de Grote Prijs van Nederland de Grote Prijs Masterclass met Bas van Wageningen van DI-RECT en Seb Dokman van de PACESHIFTERS. Ooit stonden zij voor dezelfde uitdagingen als de nieuwe generatie popartiesten. Zij wisten deze te tackelen om grote stappen te maken in hun carrière en delen hun ervaringen in deze Grote Prijs Masterclass.

Ondanks de verschillen in aanpak staan alle keuzes van zowel DI-RECT als Paceshifters in het teken van een heel duidelijk doel, hun witte stip aan de horizon. Hun motto is: kiezen en dan gewoon doen! Toch werden zij geconfronteerd met uitdagingen, die heel herkenbaar zijn voor huidige opkomende bands. Wat als niet iedereen in de band zijn neus richting die witte stip heeft? Netwerken en profileren zijn belangrijker dan ooit, maar hoe houd je toch de focus op het allerbelangrijkste, het creëren van muziek? Hoe krijg je je zaken op orde? En wat als je een aanbod krijgt van een interessant label, helpt die deal je dan ook echt om je doel te bereiken, of kijk je toch nog even verder?

Sprekers

Spreker

Erik Delobel

Spreker

Seb Dokman

Spreker

Tim van der Zalm

Spreker

Bas van Wageningen

22
dec

Masterclass met Hef & Yung Nnelg

In samenwerking met Buma Junior organiseert de Grote Prijs van Nederland de eerste Grote Prijs Masterclass op 22 december in Paradiso Noord in Amsterdam. De Grote Prijs en Buma Junior vroegen Yung Nnelg en Hef om hun ervaring. De thema’s van de masterclass zijn ‘groei’ en ‘Do It Yourself’.  Ooit stonden zij voor dezelfde uitdagingen als de nieuwe generatie popartiesten nu en wisten deze te tackelen om grote stappen te maken in hun carrière. Tijd om hun geleerde lessen te delen in deze Grote Prijs Masterclass.

Ga naar facebook event

06
mrt

Masterclass met Di-Rect & Paceshifters

In samenwerking met het Hedon Zwolle Productiehuis organiseert de Grote Prijs van Nederland de Grote Prijs Masterclass met Bas van Wageningen van Di-rect en Seb Dokman van de PACESHIFTERS.

Ga naar facebook event