GROTE PRIJS MASTERCLASS MET HEF & YUNG NNELG

Thema: I just wanna be succesful
Datum: 22 december 2017
Curatoren: Hef en Yung Nnelg
Andere sprekers: Pim Lauwerier (Noah’s Ark) en Edwin Mulder (Topbillin’)
Host: Manu van Kersbergen
DJ: Foreign

De Grote Prijs Masterclasses zijn interactieve shows, waarbij een curator zich ontfermt over thema’s waar muzikanten dagelijks mee worstelen. Met behulp van bijzondere gasten, verrassende invalshoeken en concrete handreikingen neemt deze het publiek mee in de uitdagingen van de Nederlandse popmuzikant.

In samenwerking met Buma Junior organiseert de Grote Prijs van Nederland de eerste Grote Prijs Masterclass op 22 december in Paradiso Noord in Amsterdam. De Grote Prijs en Buma Junior vroegen Yung Nnelg en Hef om hun ervaring. De rode draad van de masterclass is ‘groei’ en ‘Do It Yourself’. Beiden hebben hun weg naar de top op hun eigen manier bewandeld. Waar de een meer gebruikt maakte van een Do-It-Yourself-strategie, werkte de ander al gauw samen met een label. Ooit stonden zij voor dezelfde uitdagingen als de nieuwe generatie popartiesten nu en wisten deze te tackelen om grote stappen te maken in hun carrière. Tijd om hun geleerde lessen te delen in deze Grote Prijs Masterclass

 

Sprekers

Spreker

EDWIN MULDER

Spreker

Yung Nnelg

Spreker

HEF

Spreker

Pim Lauwerier

22
dec

Masterclass

In samenwerking met Buma Junior organiseert de Grote Prijs van Nederland de eerste Grote Prijs Masterclass op 22 december in Paradiso Noord in Amsterdam. De Grote Prijs en Buma Junior vroegen Yung Nnelg en Hef om hun ervaring. De thema’s van de masterclass zijn ‘groei’ en ‘Do It Yourself’.  Ooit stonden zij voor dezelfde uitdagingen als de nieuwe generatie popartiesten nu en wisten deze te tackelen om grote stappen te maken in hun carrière. Tijd om hun geleerde lessen te delen in deze Grote Prijs Masterclass.

Ga naar facebook event