12 september 2017

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND TOONT NIEUWE GEZICHT

Vandaag start de Grote Prijs van Nederland haar vernieuwde competitie met talent programma en masterclasses. Met de lancering van de nieuwe site geeft de Grote Prijs vandaag een voorproefje van haar nieuwe gezicht. De organisatie, die al sinds 1983 bekend staat als dé competitie voor jong poptalent, speelt met nieuwe programmaonderdelen in op de behoefte van de muzikant. De Grote Prijs gelooft in de kracht van de Nederlandse popmuzikant, maar ziet ook dat jonge ambitieuze artiesten een opstap nodig hebben om verder te komen. Met de nieuwe onderdelen koppelt de Grote Prijs talent aan de markt en helpt het muzikanten zich te ontwikkelen op artistiek, zakelijk en promotioneel gebied.

De Grote Prijs heeft veel grote talenten voortgebracht. Typhoon, Eefje de Visser, Kalibwoy, Lucky Fonz , Dio, Ronnie Flex en Ali B stonden allemaal in de finale. Van een uitverkochte show in het Ziggo Dome tot een eigen landelijke theatertour, de Grote Prijs-artiesten hebben na de Grote Prijs een succesvolle muzikale carrière opgebouwd. En vanaf vandaag kunnen de popartiesten van de toekomst zich via www.groteprijsvan.nl weer aanmelden bij de Grote Prijs voor de genres Singer-songwriter, Hiphop en Bands/electronics. Deze worden beoordeeld door de sleutelfiguren van de muziekindustrie als jury; o.a Frank van der Lende (3FM), Eric van Holland (FunX), Gaetan van der Sande (o.a organisator Encore), Jessica van Amerongen (DWDD) en Ghamte Schmidt ( o.a manager van SMIB en Yung Nnelg).

Dit jaar doorlopen de geselecteerde acts parallel aan de competitie een Grote Prijs Talent Programma, waarin ze samen met hun ‘eigen’ Grote Prijs-manager gaan werken aan hun carrière. Daarnaast zijn er de Grote Prijs Masterclasses. Dit zijn de interactieve shows, waarbij samen met gasten en een curerende artiest uitdagende thema’s en praktische handvatten worden behandeld.

Meer informatie over de Grote Prijs competitie, het Talent Programma en de Masterclasses zijn te vinden op groteprijsvan.nl.

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

FINALISTEN BEKEND!

Dit zijn de halve finalisten van GPNL

GPNL & POPnl

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND: START AANMELDPERIODE

GP & Hedon Academy organiseren Masterclass

Op gesprek bij: Juryvoorzitter Gaétan van de Sande

Grote Prijs Masterclass met Hef & Yung Nnelg

GPNL Bootcamp #1 report met Charisa Talks

De Kwart finalisten van de competitie zijn bekend!

Fotoverslag: GP 2017/2018 Bootcamp #1

Grote Prijs zoekt een communicatie talent

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND TOONT NIEUWE GEZICHT

Bekijk alle nieuwsitems