22 februari 2018

GP & Hedon Academy organiseren Masterclass

De Grote Prijs van Nederland organiseert In samenwerking met Hedon Zwolle Productiehuis de Grote Prijs Masterclass met Bas van Wageningen van DI-RECT en Seb Dokman van de Paceshifters. Ooit stonden zij voor dezelfde uitdagingen als de nieuwe generatie popartiesten. Zij wisten deze te tackelen om grote stappen te maken in hun carrière. Tijd om hun geleerde lessen te delen in deze Masterclass. De Grote Prijs Masterclass vindt plaats op dinsdag 6 maart in Hedon. Kaarten voor de masterclass met DI-RECT en Paceshifters zijn nu te koop via Hedon-zwolle.nl.  

Ondanks de verschillen in aanpak staan alle keuzes van zowel DI-RECT als de Paceshifters in het teken van een heel duidelijk doel, hun stip aan de horizon. Wat als niet iedereen in de band zijn neus richting die stip heeft? Netwerken en profileren zijn belangrijker dan ooit, maar hoe houd je toch de focus op het allerbelangrijkste; het creëren van muziek? Hoe krijg je je zaken op orde? En wat als je een aanbod krijgt van een interessant label, helpt die deal je dan ook echt om je doel te bereiken, of kijk je toch nog even verder?

Het motto van DI-RECT is: kiezen en dan gewoon doen! Toch zijn er uitdagingen waar zij tegenaan liepen, die heel herkenbaar zijn voor huidige opkomende bands. Deze complexe vraagstukken worden o.a. door Bas van Waginingen en Seb Dokman beantwoord tijdens de tweede Grote Prijs Masterclass op 6 maart in Hedon.

Over de samenwerking
De Grote Prijs van Nederland werkt graag samen met organisaties die waardevol zijn voor de carrière van de jonge muzikanten. Dit keer organiseert de Grote Prijs de Masterclass in samenwerking met Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. Hedon Academy organiseert daarom een reeks van panels waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. De muzikant wordt hiermee op de hoogte gehouden van de meest recente stand van zaken en leert diverse skills.

In december organiseerde de Grote Prijs van Nederland de eerste Masterclass met Hef & Yung Nnelg. Benieuwd naar de lessen die toen gedeeld zijn? Bekijk topic 1: mindset en topic 2: creativiteit nu op ons Youtube Kanaal.

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

FINALISTEN BEKEND!

Dit zijn de halve finalisten van GPNL

GPNL & POPnl

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND: START AANMELDPERIODE

GP & Hedon Academy organiseren Masterclass

Op gesprek bij: Juryvoorzitter Gaétan van de Sande

Grote Prijs Masterclass met Hef & Yung Nnelg

GPNL Bootcamp #1 report met Charisa Talks

De Kwart finalisten van de competitie zijn bekend!

Fotoverslag: GP 2017/2018 Bootcamp #1

Grote Prijs zoekt een communicatie talent

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND TOONT NIEUWE GEZICHT

Bekijk alle nieuwsitems