6 maart 2018

Fotoverslag: GP 2017/2018 BOOTCAMP #2

De tweede bootcamp van de Grote Prijs van Nederland Competitie 2017/2018 is al weer voorbij! Alle 36 halve finalisten waren  op 25 februari vanaf 10 uur ’s ochtends aanwezig in de Q-Factory voor een innovatieve en leerzame dag, met quality time met een eigen Grote Prijs manager, Spotify-, BumaStemra- en boekingsadvies en een fotoshoot! Terugkijkend op bootcamp 1 en de kwartfinales, zien de jury en coaches de deelnemers echt mooie stappen zetten richting een volgend niveau.

Grote Prijs managers Phil Tilli, Jeroen Blokker, Aram Haagsman, Jaco van de Waal, Dennis van Leeuwen, Steijn Koeijvoets, Lieke de Boer, Froukje Bouma en Winston Bergwijn werkten elk met vier halve finalisten keihard aan het vastleggen van een planning, met ieder zijn eigen doelen. Dit maatwerk zorgt ervoor dat iedere deelnemer met zijn/haar manager de komende weken aan uiteenlopende doelen verder werkt; van het neerzetten van een goede liveshow, in samenwerking met een producer werken aan een sterke backing-track tot het ontwikkelen van een sterke profilering en marketing.

Wij willen iedereen bedanken voor hun keiharde inzet! Het was een fantastisch mooie muzikale dag! Bekijk hier alle beelden terug van de eerste bootcamp van de competitie van 2017/2018!

Dinsdag 17 April maken we de finalisten bekend via onze kanalen!

Foto’s door: Randy Dacosta 

 

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

FINALISTEN BEKEND!

Dit zijn de halve finalisten van GPNL

GPNL & POPnl

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND: START AANMELDPERIODE

GP & Hedon Academy organiseren Masterclass

Op gesprek bij: Juryvoorzitter Gaétan van de Sande

Grote Prijs Masterclass met Hef & Yung Nnelg

GPNL Bootcamp #1 report met Charisa Talks

De Kwart finalisten van de competitie zijn bekend!

Fotoverslag: GP 2017/2018 Bootcamp #1

Grote Prijs zoekt een communicatie talent

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND TOONT NIEUWE GEZICHT

Bekijk alle nieuwsitems