YVI

Singer-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriter

YVI

Halvefinalist

Nederlands
YVI is een 23-jarige singer-songwriter afkomstig uit Sneek en woonachtig in Zwolle. YVI schrijft verhalende, melancholische en troostende songs over onzekerheid, twijfel en voelt dogma’s aan de tand. Hierbij laat hij zich inspireren door artiesten als Jeff Buckley, Damien Rice en Elbow.
Eind 2015 werd YVI uitgeroepen tot ‘De Beste Singer-songwriter van Noord-Nederland’ en ver- zorgde hij het voorprogramma van The Gospel Sessions en Douwe Bob en het naprogramma van Blaudzun. 2017 staat voor YVI in het teken van het opnemen van het eerste studio album, samen met zijn band, dat uit zal komen begin 2018.

Ga naar de website

Video's

RELEVANTE ARTIKELEN

Dit zijn de finalisten van GPNL

De Grote Prijs Halve Finale Events bekend!

Bekijk alle nieuwsitems

Check de concurrentie

Singer-songwriter stemmen 0

Glenn Foreman

Singer-songwriter stemmen 27

Cashmyra

Singer-songwriter stemmen 31

Laura Sjin

Bekijk alle deelnemers

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

JE STAAT OP HET PUNT OM TE STEMMEN OP:
{{act.post_title}}

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor 
de nieuwsbrief!

{{form.error}}
Stemmen

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

We hebben zojuist een verificatielink naar je email verstuurd.

Let op: Geen mail ontvangen? Check dan eerst bij je spam. Mocht de mail daar ook niet tussen zitten neem dan contact 
op via stem@groteprijsvan.nl.

Sluiten

Er ging iets mis.

{{error}}

Sluiten