WANTON

Bands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronics

WANTON

Halvefinalist

Herkenbare Nederpop met een lekkere rocksound Dat is WANTON in één zin, perfect samengevat door radio-dj Giel Beelen. De formatie rondom singer-songwriter Wim Beukema rockt, maar zet met zijn poëtische teksten ook aan het denken.
Dit doet het in de traditie van andere Nederpop bands, met pop rock in de richting van BLØF en plaatsgenoten IOS. En met succes. Door deelname aan Gielstalentenjacht speelde WANTON onder andere al op de 3FM Awards in TivoliVredenburg en op Bevrijdingspop Haarlem.
Na een EP in 2016 is het nu eindelijk tijd voor een heus debuutalbum. Met behulp van een succesvolle crowdfunding brengt WANTON zijn debuutalbum uit op 04 april 2019 in MartiniPlaza te Groningen. Waarna de tour door Nederland kan beginnen.

SUPPORT DEZE ACT DOOR VIA ONDERSTAANDE LINK JE KAARTJE TE KOPEN:
KOOP HIER JE TICKETS!

Ga naar de website

Video's

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

Bekijk alle nieuwsitems

Check de concurrentie

Bands/electronics stemmen 4

TESSEL

Bands/electronics stemmen 10

WIES (winnaar 2019)

Bands/electronics stemmen 6

Molino

Bekijk alle deelnemers

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

JE STAAT OP HET PUNT OM TE STEMMEN OP:
{{act.post_title}}

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor 
de nieuwsbrief!

{{form.error}}
Stemmen

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

We hebben zojuist een verificatielink naar je email verstuurd.

Let op: Geen mail ontvangen? Check dan eerst bij je spam. Mocht de mail daar ook niet tussen zitten neem dan contact 
op via stem@groteprijsvan.nl.

Sluiten

Er ging iets mis.

{{error}}

Sluiten