Rubén Sánchez

Bands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronicsBands/electronics

Rubén Sánchez

Deelnemer
Zanger en producer die trips door muzikale wonderlands tot werkelijkheid maakt. Dat is het uitgangspunt van waaruit hij zijn muziek creëert. Vanuit een breed spectrum aan stijlen, variërend van: experimenteel electronisch tot pop en jazz, vormt hij een onbedwingbare flow van alle mogelijke gevoelssferen die je doen ontroeren, wakker schudden en laten lachen. Met een vanzelfsprekende overgave op het podium combineert hij zingen met dans, visuals en theater tot een verrassende eigen virtuoze podiumtaal. Deze nodigt je uit de wereld achter zijn muziek te ontdekken.
Na het behalen van zijn opleiding Dans & Muziektheater heeft hij met verschillende rollen in musicals als (West Side Story en Fiddler On The Roof) in het buitenland gestaan & andere zangoptredens (o.a. met The Jazz Orchestra of the Concertgebouw) opgetreden.
Ga naar de website

Video's

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

Bekijk alle nieuwsitems

Check de concurrentie

Bands/electronics stemmen 94

Sorry John (POPnl)

Bands/electronics stemmen 124

fusus (publiekswinnaar)

Bands/electronics stemmen 66

Cirrus Minor (POPnl)

Bekijk alle deelnemers

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

JE STAAT OP HET PUNT OM TE STEMMEN OP:
{{act.post_title}}

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor 
de nieuwsbrief!

{{form.error}}
Stemmen

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

We hebben zojuist een verificatielink naar je email verstuurd.

Let op: Geen mail ontvangen? Check dan eerst bij je spam. Mocht de mail daar ook niet tussen zitten neem dan contact 
op via stem@groteprijsvan.nl.

Sluiten

Er ging iets mis.

{{error}}

Sluiten