Paul Vermin

Singer-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriter

Paul Vermin

Deelnemer

Nederpop met een vleug Rock
Singer/songwriter uit Noordwijk aan zee

Na jarenlang een uiteenlopend coverrepertoire in het gitaarduo alias de 2 troubadours ‘Vermin & van Eijk’ gespeeld te hebben, besloot ik begin 2008 dat het tijd werd mijn eigen weg te gaan en een ‘eigen geluid’ neer te zetten . Het resultaat werd de EP ‘Noordwijk’. Met nummers als ‘Vanavond’, ‘Ogen Die Stralen’, ‘Langzaam Wordt Het Licht’, ‘Noordwijk’ & ‘Intuïtie’, werd deze enthousiast ontvangen! Er werd verder geschreven aan het album en bestaat uit 10 liedjes.

Het album genaamd Intuïtie is opgenomen in de Roseville Studio van Radboud Miedema (somesay).  Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor m’n 2e album.

Ga naar de website

Video's

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

Bekijk alle nieuwsitems

Check de concurrentie

Singer-songwriter stemmen 83

Sterre Weldring

Singer-songwriter stemmen 23

KEES (winnaar 2019)

Singer-songwriter stemmen 14

Ben Forte

Bekijk alle deelnemers

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

JE STAAT OP HET PUNT OM TE STEMMEN OP:
{{act.post_title}}

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor 
de nieuwsbrief!

{{form.error}}
Stemmen

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

We hebben zojuist een verificatielink naar je email verstuurd.

Let op: Geen mail ontvangen? Check dan eerst bij je spam. Mocht de mail daar ook niet tussen zitten neem dan contact 
op via stem@groteprijsvan.nl.

Sluiten

Er ging iets mis.

{{error}}

Sluiten