Josh Island

Singer-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriter

Josh Island

Halvefinalist

Dat Josh Island afkomstig is uit Nederland en opgegroeid is in het buitenland is te merken aan zijn internationaal charisma en zijn meeslepende songs. Zijn smeltkroes van story-driven folk, jazzy pop en warme soul-blues doet denken aan John Mayer, Ben Howard en Jamie Cullum. Met persoonlijke verhalen en levendige publieksinteractie creëert Josh een intieme huiskamersfeer, en zo kan het soms voorkomen dat hij zomaar midden in het publiek gaat staan. Geen muurbloempje dus, maar een geboren entertainer.

Uitgerust met gitaar en stompbox reist deze 20-jarige singer-songwriter dwars door Europa. In februari is hij drie weken op tour in Duitsland en staat in mei op Liverpool Sound City. Zijn nieuwe EP “Apollo” verschijnt in september.

SUPPORT DEZE ACT DOOR VIA ONDERSTAANDE LINK JE KAARTJE TE KOPEN:
KOOP HIER JE TICKETS!

Ga naar de website

Video's

RELEVANTE ARTIKELEN

Winnaars Grote Prijs 2019

TICKETS FINALES 2019

Bekijk alle nieuwsitems

Check de concurrentie

Singer-songwriter stemmen 285

Raoul Michel

Singer-songwriter stemmen 83

Sterre Weldring

Singer-songwriter stemmen 23

KEES (winnaar 2019)

Bekijk alle deelnemers

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

JE STAAT OP HET PUNT OM TE STEMMEN OP:
{{act.post_title}}

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor 
de nieuwsbrief!

{{form.error}}
Stemmen

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

We hebben zojuist een verificatielink naar je email verstuurd.

Let op: Geen mail ontvangen? Check dan eerst bij je spam. Mocht de mail daar ook niet tussen zitten neem dan contact 
op via stem@groteprijsvan.nl.

Sluiten

Er ging iets mis.

{{error}}

Sluiten