Glenn Foreman (winnaar 2018)

Singer-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriterSinger-songwriter

Glenn Foreman (winnaar 2018)

Finalist
Stem nu 6 stemmen

Mijn naam is Glenn Foreman. Ik ben 24 jaar. Ik woon in Tilburg. Ik houd van boten. Mijn lievelingseten is zongedroogde tomaten tapenade. Ik studeer muziekeducatie.

Na een studie Commerciële Economie werkte ik in Utrecht. Daar nam ik gitaarles van Matthijs Spek, fijne vent is dat. Die gitaarlessen zijn veranderd in een samenwerking om liedjes uit te werken. Die zijn zo cool geworden dat we het niet konden laten ons in te schrijven voor deze competitie.

Als de jury nou effe regelt dat we in de kwartfinales komen, dan kunnen we lachen. Ik word dan bijgestaan door mijn broer en zus. Helaas kunnen jullie dan niet allemaal op de eerste rij zitten, want Papa en Mama komen kijken.

Thanks voor het lezen,
Glenn.

Ga naar de website

Video's

RELEVANTE ARTIKELEN

WINNAARS GROTE PRIJS 2018

Dit zijn de finalisten van GPNL

Bekijk alle nieuwsitems

Check de concurrentie

Singer-songwriter stemmen 500

Laura Sjin (publiekswinnaar)

Singer-songwriter stemmen 11

Claudy

Singer-songwriter stemmen 117

Josh Island

Bekijk alle deelnemers

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

JE STAAT OP HET PUNT OM TE STEMMEN OP:
{{act.post_title}}

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor 
de nieuwsbrief!

{{form.error}}
Stemmen

JE BENT BIJNA KLAAR MET STEMMEN.

We hebben zojuist een verificatielink naar je email verstuurd.

Let op: Geen mail ontvangen? Check dan eerst bij je spam. Mocht de mail daar ook niet tussen zitten neem dan contact 
op via stem@groteprijsvan.nl.

Sluiten

Er ging iets mis.

{{error}}

Sluiten